Pebrots farcits
De BonpreuEsclat
Data de publicació: 30 de maig del 2024
Els pebrots farcits, un plat de tota la vida. Descobreix la nostra recepta i sorprèn la teva família!Temps i porcions
40 minTemps total
5Porcions
Ingredients
- 6 pebrots petits
- 200g de quinoa
- 1 ceba
- 250g de carbassa
- 1 carbassó
- 1/4 de bròquil
- Julivert
- Oli d'oliva verge
- Sal
- Pebre
Preparació
Pas 1
Neteja els pebrots, treu-ne les llavors i talla'n la part superior. Estén-los en una safata per a forn coberta de paper vegetal i enforna'ls a 10-12 minuts a 80 ºC . Retira'ls i reserva'ls.Pas 2
Talla a daus petits la ceba, la carbassa, el carbassó i el bròquil. Salta en una paella amb un rajolí d'oli primer la ceba i després incorpora-hi les altres verdures. Han de quedar cruixents.Pas 3
Renta bé la quinoa i salta-la en una cassola petita amb un pessic de sal un parell de minuts. Cobreix-la amb aigua i cou-la fins que absorbeixi el líquid.Pas 4
Barreja la quinoa amb la resta del saltat. Salpebra-ho i afegeix-hi julivert picat.Pas 5
Omple cada pebrot i torna'ls a gratinar uns 15 minuts. Pots afegir formatge ratllat vegà o formatge parmesà.