
Paté d'albergínies escalivades
De Bon Preu
Data de publicació: 18 de novembre del 2025
Una recepta saborosa que et transporta als sabors de la cuina tradicional. Ideal per untar en torrades, acompanyar aperitius o donar un toc especial als teus plats.Temps i porcions
1 h 15 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 3 albergínies grosses
- 1 gra d'all picat
- 2 cullerades de suc de llimona
- 4 cullerades d'oli d'oliva verge extra
- Sal
- Pebre negre molt
Preparació
Pas 1
Escalfa el forn a 210 ºC amb la reixeta al mig.Pas 2
Posa't una mica d'oli a les mans i unta les albergínies, que quedin ben cobertes d'oli.Pas 3
Posa-les en una safata i cou-les 45 min. Quan s'acabi el temps, apaga el forn i deixa-les 10 min més a dins. Després, retira i deixa-les refredar.Pas 4
Pela les albergínies i talla-les a tires. Tritura-les ben fines o aixafa-les amb la forquilla si vols que quedi un paté més rústic.Pas 5
Mescla la pasta d'albergínia amb la resta d'ingredients i amaneix-la amb un raig d'oli d'oliva abans de servir-la.