Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Pàgina inicialPàgina inicial
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Paté d'albergínies escalivades

Paté d'albergínies escalivades

De Bon Preu
Data de publicació: 18 de novembre del 2025
Una recepta saborosa que et transporta als sabors de la cuina tradicional. Ideal per untar en torrades, acompanyar aperitius o donar un toc especial als teus plats.
Compra els ingredients

Temps i porcions

1 h 15 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 3 albergínies grosses
  • 1 gra d'all picat
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • 4 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre negre molt

Preparació

  • Pas 1

    Escalfa el forn a 210 ºC amb la reixeta al mig.
  • Pas 2

    Posa't una mica d'oli a les mans i unta les albergínies, que quedin ben cobertes d'oli.
  • Pas 3

    Posa-les en una safata i cou-les 45 min. Quan s'acabi el temps, apaga el forn i deixa-les 10 min més a dins. Després, retira i deixa-les refredar.
  • Pas 4

    Pela les albergínies i talla-les a tires. Tritura-les ben fines o aixafa-les amb la forquilla si vols que quedi un paté més rústic.
  • Pas 5

    Mescla la pasta d'albergínia amb la resta d'ingredients i amaneix-la amb un raig d'oli d'oliva abans de servir-la.