- Receptes
- Totes les col·leccions
- Postres
Pastís de crema i raïm
Pastís de crema i raïm
De Bon Preu
Data de publicació: 22 de gener del 2025
Descobreix com fer un pastís de crema pastissera i fruites, unes postres clàssiques amb un toc modern. Amb aquesta recepta, sorprendràs els teus convidats. Unes postres delicioses i personalitzades!Temps i porcions
45 minTemps total
8Porcions
Ingredients
- 400 ml de llet de civada o soja
- 90 g de sucre morè
- 2 ous
- 1 culleradeta d'extracte de vainilla
- 3 cullerades de midó de blat de moro
- 500 g de raïm blanc
- 80 g d'ametlla laminada
- Un pessic de sal
Preparació
Pas 1
Prepara la crema: bat en un bol el sucre, els ous, el midó de blat de moro, la vainilla i la sal. Escalfa la llet i afegeix-la a poc a poc al batut, mesclant bé. Porta la barreja al foc i escalfa-ho movent contínuament fins que s'espesseixi. Retira-ho i deixa-ho refredar.Pas 2
Escalfa el forn a 180 ºC. Posar la massa brisa en un motlle per a pastís antiadherent, punxa amb una forquilla tot el fons i enforna-la 20 minuts o fins que estigui de color daurat. Retira-ho i deixa-ho refredar.Pas 3
Rentar el raïm i tallar-lo per la meitat. Reservar.Pas 4
Torrar les ametlles laminades i reservar.Pas 5
Aboca la crema sobre la base de pastís i reparteix-hi el raïm i les ametlles laminades torrades.