Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Pàgina inicialPàgina inicial
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Pastís de torrons

Pastís de torrons

De Bon Preu
Data de publicació: 18 de desembre del 2025
El torró és el rei indiscutible de les postres nadalenques, però... per què conformar-nos amb tallar-lo a trossos? Dona-li un gir creatiu amb aquest pastís de torrons, una proposta elegant i deliciosa. Tanca els àpats d’aquestes festes amb la dolçor i la textura d’un postre que es convertirà en el protagonista de la taula.
Compra els ingredients

Temps i porcions

2 hTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 220 grams de clara d'ou
  • 505 grams de sucre
  • 100 grams de farina d'avellana
  • 100 grams de farina d'ametlla
  • 80 grams de sucre de llustre
  • 20 grams de farina de blat
  • 20 grams de farina de fajol
  • 400 grams de recuit de drap d'ovella
  • 400 grams de nata 32% MG
  • 300 grams de torró d'Agramunt
  • 100 grams d'aigua
  • 200 grams de ratafia
  • 250 grams d'avellanes torrades

Preparació

11 passos

Preparació de la 'daquoise' d'avellanes i fajol

  • Pas 1

    Prepara una merenga francesa amb les clares i els 120 g de sucre.
  • Pas 2

    En un altre recipient, barreja la resta d’ingredients i tamisa. Incorpora-ho a la merenga procurant mantenir la màxima esponjositat.
  • Pas 3

    Disposa la merenga en planxes de forn, d’1 cm de gruix. Enforna 15 min a 170 ºC.

Preparació de la mousse de recuit de drap

  • Pas 1

    Munta el recuit i els 125g de sucre.
  • Pas 2

    Incorpora la nata al recuit ensucrat, a poc a poc, evitant que es facin grumolls i aconseguint un muntat consistent i homogeni. Afegeix el torró trencat en trossets. Guarda en fred.

Preparació de l'almívar de ratafia

  • Pas 1

    Posa a bullir l'aigua i el sucre. Quan arrenqui el bull, para el foc, tira la ratafia i deixa refredar.

Preparació del praliné d'avellanes

  • Pas 1

    Tritura les avellanes i el sucre, augmentant la velocitat, fins a aconseguir una pasta suau i espessa.

Emplatat

  • Pas 1

    Divideix la planxa de ‘daquoise’ en tres parts iguals. Emborratxa lleugerament la primera amb ratafia i escampa la meitat del praliné.
  • Pas 2

    Afegeix la segona planxa a sobre. Emborratxa amb l’almívar de ratafia. Escampa la resta de praliné.
  • Pas 3

    Disposa la darrera planxa de ‘dacquoise’, emborratxa també amb ratafia.
  • Pas 4

    Cobreix amb la mousse, deixant una superfície llisa. Deixa refredar a la nevera 2 h.