- Receptes
Pastís de fruites i ricotta
Pastís de fruites i ricotta
De Bon Preu
Data de publicació: 07 d’abril del 2025
Segueix pas a pas la nostra recepta per preparar un deliciós pastís de fruites i ricotta. Un pastís suau i fresc, perfecte per a esdeveniments especials i festes.Temps i porcions
45 minTemps total
8Porcions
Ingredients
- 1 làmina de base de pasta de full
- 2 pomes
- 2 peres
- 1 cullerada de panses
- 1 cullerada de nabius vermells dessecats
- fruita variada al gust
- 200 g de formatge ricotta
- 50 ml de llet de civada
- 1 cullerada de mel
- 1 ou
- 1 culleradeta d'extracte de vainillla
- 1 llima
Preparació
Pas 1
Bat el formatge ricotta amb l'ou, la mel, la llet de civada i la vainilla. Reserva-ho.Pas 2
Escalfa el forn a 180 ºC .Pas 3
Posa la massa sobre una làmina de paper antiadherent i col·loca-la en un motlle per a quiche de 22 cm. Punxa el fons amb una forquilla i enforna-la 10 minuts, només perquè prengui una mica de color. Retira-la i reserva-la.Pas 4
Renta bé les peres i les pomes i talla-les a grills fins. Col·loca-les sobre la massa en forma de ventall. Aboca-hi per sobre la mescla de ricotta i escampa-hi les panses i els nabius.Pas 5
Enforna el pastís 20 minuts.Pas 6
Retira?l del forn, escampa-hi la resta de fruita que hagis escollit i acaba-ho amb una mica de ratlladura de llima per sobre. Deixa-ho refredar i serveix-ho.