Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Pasta ràpida amb anxoves i olives

Pasta ràpida amb anxoves i olives

De Bon Preu
Data de publicació: 07 de juny del 2024
Prepara en minuts una recepta de pasta amb anxoves i olives. Ideal per a sopars lleugers o dinars improvisats.
Compra els ingredients

Temps i porcions

20 minTemps total
3Porcions

Ingredients

  • 250 g de tallarines fresques
  • 10 tomàquets cirerol
  • 4 anxoves
  • 1 gra d' all
  • 2 cullerades d'olives negres
  • Fulles d'alfàbrega
  • Oli d'oliva verge
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    En una olla amb aigua bullint afegeix la pasta i una mica de sal, cou-la el temps indicat al paquet. Escorre-la i reserva-la.
  2. Pas 2

    En una paella, salta els tomàquets tallats per la meitat i a quarts, el gra d'all, les olives i unes fulles d'alfàbrega.
  3. Pas 3

    Barreja-ho amb les tallarines i les anxoves i serveix-ho calent amb fulles d'alfàbrega per sobre. Salpebra-ho al gust.