- Receptes
- Plats base pasta
Pasta ràpida amb anxoves i olives
Pasta ràpida amb anxoves i olives
De Bon Preu
Data de publicació: 07 de juny del 2024
Prepara en minuts una recepta de pasta amb anxoves i olives. Ideal per a sopars lleugers o dinars improvisats.Temps i porcions
20 minTemps total
3Porcions
Ingredients
- 250 g de tallarines fresques
- 10 tomàquets cirerol
- 4 anxoves
- 1 gra d' all
- 2 cullerades d'olives negres
- Fulles d'alfàbrega
- Oli d'oliva verge
- Sal
- Pebre
Preparació
Pas 1
En una olla amb aigua bullint afegeix la pasta i una mica de sal, cou-la el temps indicat al paquet. Escorre-la i reserva-la.Pas 2
En una paella, salta els tomàquets tallats per la meitat i a quarts, el gra d'all, les olives i unes fulles d'alfàbrega.Pas 3
Barreja-ho amb les tallarines i les anxoves i serveix-ho calent amb fulles d'alfàbrega per sobre. Salpebra-ho al gust.