Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
  • Receptes
  • Pasta amb xips de carxofes i parmesà

Pasta amb xips de carxofes i parmesà

Pasta amb xips de carxofes i parmesà

De Bon Preu
Data de publicació: 22 de gener del 2025
Descobreix una nova manera de gaudir de la pasta: amb cruixents xips de carxofa i el gust intens del parmesà. Una recepta fàcil i ràpida!
Compra els ingredients

Temps i porcions

30 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 300 g de pasta
  • 2 carxofes
  • 0.5 llimona
  • 1 gra d'all
  • Formatge parmesà
  • Germinats de ruca o de pèsols
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal en escates
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Neteja les carxofes, frega-les amb llimona i talla-les a làmines. Estén-les sobre paper vegetal en una safata de forn, pinta-les amb oli i sal i enforna-les 15 minuts a 170 ºC . Reserva-les.
  2. Pas 2

    Cou la pasta en aigua abundant amb un pessic de sal i unes gotes d'oli.
  3. Pas 3

    En una paella gran, salta els alls filetejats, incorpora-hi la pasta i les carxofes, barreja-ho amb cura i afegeix-hi el formatge parmesà.
  4. Pas 4

    Serveix la pasta amb brots cruixents de germinats.