- Receptes
Pasta amb xips de carxofes i parmesà
Pasta amb xips de carxofes i parmesà
De Bon Preu
Data de publicació: 22 de gener del 2025
Descobreix una nova manera de gaudir de la pasta: amb cruixents xips de carxofa i el gust intens del parmesà. Una recepta fàcil i ràpida!Temps i porcions
30 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 300 g de pasta
- 2 carxofes
- 0.5 llimona
- 1 gra d'all
- Formatge parmesà
- Germinats de ruca o de pèsols
- Oli d'oliva verge extra
- Sal en escates
- Pebre
Preparació
Pas 1
Neteja les carxofes, frega-les amb llimona i talla-les a làmines. Estén-les sobre paper vegetal en una safata de forn, pinta-les amb oli i sal i enforna-les 15 minuts a 170 ºC . Reserva-les.Pas 2
Cou la pasta en aigua abundant amb un pessic de sal i unes gotes d'oli.Pas 3
En una paella gran, salta els alls filetejats, incorpora-hi la pasta i les carxofes, barreja-ho amb cura i afegeix-hi el formatge parmesà.Pas 4
Serveix la pasta amb brots cruixents de germinats.