- Receptes
- Totes les col·leccions
- Postres
Pa de pessic de taronja
Pa de pessic de taronja
De Bon Preu
Data de publicació: 09 de gener del 2025
Descobreix com fer aquest pa de pessic de taronja espectacular amb aquesta recepta. Esponjós i ple de sabor, t'encantarà!Temps i porcions
55 minTemps total
6Porcions
Ingredients
- 1 taronja
- 3 ous
- 100 g de sucre morè
- 70 ml d'oli d'oliva
- 250 g de farina d'espelta
- 1 sobre de llevat (impulsor)
- Mantega
- Melmelada de taronja
Preparació
Pas 1
Renta molt bé la taronja, asseca-la, talla-la a trossos i retira'n les llavors.Pas 2
Bat els ous amb el sucre, l'oli i la taronja fins que quedi una preparació cremosa, sense trossets.Pas 3
Incorpora-hi la farina tamisada amb el llevat; barreja-ho bé i aboca-ho en un motlle rectangular greixat amb la mantega fosa.Pas 4
Escalfa el forn a 170 ºC i enforna la massa uns 35-40 minuts. Per assegurar la cocció, introdueix un escuradents, en treure'l ha de sortir sense restes de massa crua. Retira'l i deixa'l refredar del tot abans de desemmotllar-lo.Pas 5
Serveix-ho amb una mica de melmelada diluïda.