Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Pa de pessic de taronja

Pa de pessic de taronja

De Bon Preu
Data de publicació: 09 de gener del 2025
Descobreix com fer aquest pa de pessic de taronja espectacular amb aquesta recepta. Esponjós i ple de sabor, t'encantarà!
Compra els ingredients

Temps i porcions

55 minTemps total
6Porcions

Ingredients

  • 1 taronja
  • 3 ous
  • 100 g de sucre morè
  • 70 ml d'oli d'oliva
  • 250 g de farina d'espelta
  • 1 sobre de llevat (impulsor)
  • Mantega
  • Melmelada de taronja

Preparació

  1. Pas 1

    Renta molt bé la taronja, asseca-la, talla-la a trossos i retira'n les llavors.
  2. Pas 2

    Bat els ous amb el sucre, l'oli i la taronja fins que quedi una preparació cremosa, sense trossets.
  3. Pas 3

    Incorpora-hi la farina tamisada amb el llevat; barreja-ho bé i aboca-ho en un motlle rectangular greixat amb la mantega fosa.
  4. Pas 4

    Escalfa el forn a 170 ºC i enforna la massa uns 35-40 minuts. Per assegurar la cocció, introdueix un escuradents, en treure'l ha de sortir sense restes de massa crua. Retira'l i deixa'l refredar del tot abans de desemmotllar-lo.
  5. Pas 5

    Serveix-ho amb una mica de melmelada diluïda.