- Receptes
Pa de pessic de llimona glacejat
Pa de pessic de llimona glacejat
De Bon Preu
Data de publicació: 13 de gener del 2025
Gaudeix d'un pa de pessic de llimona glacejat fàcil i deliciós. Aquesta recepta de pa de pessic de llimona casolana és perfecta per als amants del tradicional.Temps i porcions
55 minTemps total
10Porcions
Ingredients
- 200 g de sucre
- 200 g de mantega
- 3 ous
- 2 llimones (ratlladura i suc)
- 230 g de farina
- 1 culleradeta d'impulsor
- 80 g de sucre de llustre
- Sal
Preparació
Pas 1
Bat la mantega a temperatura ambient amb el sucre. Ratlla la pell de dues llimones. Afegeix els ous, la ratlladura de les llimones i barreja-ho.Pas 2
Incorpora-hi la farina, l'impulsor i la sal. Bat fins obtenir una preparació cremosa.Pas 3
Escalfa el forn a 180 ºC. Aboca la massa en un motlle rectangular antiadherent i enforna-la durant 40-45 minuts. Verifica que està cuit introduint un escuradents, que ha de sortir net.Pas 4
Mentrestant, barreja el sucre de llustre amb el suc de les dues llimones. Aboca-ho a sobre del pa de pessic i deixa-ho refredar.