Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.Mínim: 35,00 €
Pa de figues

Pa de figues

De Bon Preu
Data de publicació: 07 de juny del 2024
Aprèn a fer pa de figa amb la nostra recepta! Un dolç tradicional amb pocs ingredients i un gust únic, perfecte per compartir en família.
Compra els ingredients

Temps i porcions

40 minTemps total
12Porcions

Ingredients

  • 700 g de figues seques
  • 150 g d'ametlla mòlta
  • 80 g d'ametlla marcona
  • 1 culleradeta de canyella molta
  • Sal

Preparació

  1. Pas 1

    Posa les figues a remull en aigua calenta durant 30 minuts. Escorre-les.
  2. Pas 2

    Talla les figues a trossos gruixuts i tritura-les amb la farina d'ametlla, la sal i la canyella.
  3. Pas 3

    Mescla aquesta massa amb les ametlles senceres (és recomanable fer-ho amb les mans untades en oli) i posa-les en un motlle rodó; aplana-ho per donar una forma de coca.
  4. Pas 4

    Embolica-ho en paper film o de coure i reserva-ho a la nevera 48 hores abans de servir-ho.