Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Orada farcida d'espàrrecs

Orada farcida d'espàrrecs

De Bon Preu
Data de publicació: 07 d’abril del 2025
Aprèn com fer orada al forn amb espàrrecs. Una recepta deliciosa i senzilla ideal per a un sopar especial o lleugera.
Compra els ingredients

Temps i porcions

30 minTemps total
2Porcions

Ingredients

  • 2 orades netes
  • 1 manat d'espàrrecs verds
  • 1 gra d'all
  • 1 llimona
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Salpebra les orades i col·loca-les en una plata per a forn folrada en paper vegetal.
  2. Pas 2

    Afegeix-hi el suc de mitja llimona i pinta-les amb oli d'oliva. Enforna-les durant 20-25 minuts a 180 ºC.
  3. Pas 3

    Talla els espàrrecs a rodanxes fines, traient-ne la part més dura. Salta'ls en una paella amb el gra d'all sencer i un parell de cullerades d'oli d'oliva.
  4. Pas 4

    Serveix les orades farcides amb els espàrrecs saltats.