Nyoquis de carbassa amb parmesà
De Bon Preu
Data de publicació: 07 de juny del 2024
Aprèn a preparar uns nyoquis de carbassa casolans seguint aquesta recepta pas a pas. Un plat deliciós i fàcil de fer.Temps i porcions
40 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 1 kg de carbassa
- 150 g de farina
- Sèmola
- 1 ou
- 100 g de mantega
- Oli d'oliva verge
- Sal marina
- Pebre
Preparació
Pas 1
Renta i talla a rodanxes la carbassa, enforna-la en una safata folrada en paper vegetal a 175 ºC fins que estigui tendra. Retira-la del forn.Pas 2
Quan estigui a temperatura ambient (no freda), treu-li la pell i fes un puré sense grumolls. Afegeix-hi una mica de sal.Pas 3
En un bol, incorpora la farina i l'ou. Remena-ho suaument i afegeix-hi dos grapats de sèmola de gra dur (dependrà de com absorbeixi la carbassa els ingredients). No ha de quedar dura sinó suau, ja que en tallar els nyoquis també es farà servir la sèmola perquè no s'enganxin.Pas 4
Escampa sèmola a la taula i fes unes tires amb la massa del gruix d'un dit. Talla-les a trossos i marca'ls amb una forquilla.Pas 5
Bull-los amb sal i unes gotes d'oli d'oliva verge. Quan pugin, ja estaran llestos.Pas 6
En una paella, desfés la mantega, remena-ho i incorpora-hi els nyoquis. Serveix-los amb formatge parmesà.