- Receptes
- Totes les col·leccions
- Plats base verdures i hortalisses
Muffins d'espinacs i ricotta
Muffins d'espinacs i ricotta
De Bon Preu
Data de publicació: 05 de març del 2025
Incorpora verdures a la teva dieta amb aquests muffins d'espinacs. Una recepta saludable i deliciosa per gaudir en qualsevol ocasió.Temps i porcions
40 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 1 paquet d'espinacs frescos
- 2 porros
- 3 ous
- 150 g de ricotta
- 50 g de formatge mozzarella ratllat
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
- Pebre
Preparació
Pas 1
Neteja, pela i talla els porros a rodanxes fines. Salta'ls 5 minuts en una paella amb un parell de cullerades d'oli d'oliva verge. Salpebra-ho i afegeix-hi els espinacs, barreja-ho amb cura perquè s'impregnin del sabor del porro. Deixa-ho refredar en un bol.Pas 2
Afegeix el formatge ricotta , la mozzarella i els ous i mescla-ho fins que els ous i la ricotta estiguin ben integrats amb la verdura.Pas 3
Reparteix la preparació en motlles de cupcake o magdalenes amb la base pintada amb oli d'oliva verge extra. Enforna-ho 30-35 minuts a 170 ºC.