Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Muffins d'espinacs i ricotta

Muffins d'espinacs i ricotta

De Bon Preu
Data de publicació: 05 de març del 2025
Incorpora verdures a la teva dieta amb aquests muffins d'espinacs. Una recepta saludable i deliciosa per gaudir en qualsevol ocasió.
Compra els ingredients

Temps i porcions

40 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 1 paquet d'espinacs frescos
  • 2 porros
  • 3 ous
  • 150 g de ricotta
  • 50 g de formatge mozzarella ratllat
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Neteja, pela i talla els porros a rodanxes fines. Salta'ls 5 minuts en una paella amb un parell de cullerades d'oli d'oliva verge. Salpebra-ho i afegeix-hi els espinacs, barreja-ho amb cura perquè s'impregnin del sabor del porro. Deixa-ho refredar en un bol.
  2. Pas 2

    Afegeix el formatge ricotta , la mozzarella i els ous i mescla-ho fins que els ous i la ricotta estiguin ben integrats amb la verdura.
  3. Pas 3

    Reparteix la preparació en motlles de cupcake o magdalenes amb la base pintada amb oli d'oliva verge extra. Enforna-ho 30-35 minuts a 170 ºC.