Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
mona de pasqua

Mona de Pasqua

De Bon Preu
Data de publicació: 20 de març del 2025
Aprèn com fer mones de Pasqua pas a pas amb la nostra recepta. Sorprèn tota la teva família amb aquest dolç típic casolà.
Compra els ingredients

Temps i porcions

1 h 30 minTemps total
9Porcions

Ingredients

  • 4 ous
  • 120 grams de sucre
  • 120 grams de farina
  • 1 culleradeta de llevat químic
  • 1 pessic de sal
  • 150 grams de mantega
  • 100 grams de sucre de llustre
  • 1 culleradeta d'extracte de vainilla
  • Xocolata en rajola per desfer
  • Ous de xocolata
  • Plomes de colors
  • Pollets

Preparació

9 passos

Pel pa de pessic

  1. Pas 1

    Preescalfa el forn a 180°C.
  2. Pas 2

    Bat els ous amb el sucre fins que la barreja blanquegi i dobli el volum.
  3. Pas 3

    Tamisa la farina amb el llevat i la sal, incorpora-ho suaument amb una espàtula.
  4. Pas 4

    Aboca la massa en un motlle rodó engreixat i enforna'l durant 25-30 minuts.
  5. Pas 5

    Deixa-ho refredar abans de desemmotllar.

Pel farcit

  1. Pas 1

    Bat la mantega amb el sucre glas i l'extracte de vainilla fins a obtenir una crema homogènia.
  2. Pas 2

    Talla el pa de pessic per la meitat i farceix-lo amb la crema.

La cobertura i decoració

  1. Pas 1

    Escalfa xocolata desfeta i escampa-ho sobre el pa de pessic.
  2. Pas 2

    Decora-ho amb ous de xocolata, plomes i figures de xocolata.