Milfulls de mousse de cireres
De Bon Preu
Data de publicació: 09 de juny del 2025
Sorprèn amb aquesta recepta de milfulls amb mousse de cireres fresques. Aprèn com fer milfulls a casa sense complicacions.Temps i porcions
30 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 2 làmines de pasta de full
- 800 g de cireres
- 400 g de iogurt grec
- 100 g de sucre morè
- 200 g de nata per muntar
- 2 cullerades de festucs picats
Preparació
Pas 1
Escalfa el forn a 180 ºC.Pas 2
Posa la massa sobre una safata per a forn amb paper antiadherent, talla-la en quadrats per obtenir 12 peces. Punxa-la amb una forquilla perquè no s'aixequi durant la cocció i enforna-la fins que tingui color daurat, aproximadament 15-20 minuts. Retira-la i deixa-la refredar.Pas 3
Espinyola les cireres, posa-les en un cassó amb el sucre i escalfa-les a foc baix fins que estiguin toves. Retira-les i tritura-les. A continuació, deixa-les refredar.Pas 4
Munta la nata fins que tingui un punt ferm, barreja-la suaument amb el iogurt i afegeix-hi a poc a poc el puré de cireres, barrejant bé abans d?incorporar-ne més. Reserva-ho a la nevera fins al moment de servir.Pas 5
Sobre un quadrat de pasta de full, posa una mica de mousse de cireres, cobreix-ho amb un altre quadrat, posa-hi una altra mica de mousse i acaba-ho amb un últim quadrat. Escampa-hi per sobre uns festucs picats i, si vols, una mica de sucre de llustre.