Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Milfulls de mousse de cireres

Milfulls de mousse de cireres

De Bon Preu
Data de publicació: 09 de juny del 2025
Sorprèn amb aquesta recepta de milfulls amb mousse de cireres fresques. Aprèn com fer milfulls a casa sense complicacions.
Compra els ingredients

Temps i porcions

30 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 2 làmines de pasta de full
  • 800 g de cireres
  • 400 g de iogurt grec
  • 100 g de sucre morè
  • 200 g de nata per muntar
  • 2 cullerades de festucs picats

Preparació

  1. Pas 1

    Escalfa el forn a 180 ºC.
  2. Pas 2

    Posa la massa sobre una safata per a forn amb paper antiadherent, talla-la en quadrats per obtenir 12 peces. Punxa-la amb una forquilla perquè no s'aixequi durant la cocció i enforna-la fins que tingui color daurat, aproximadament 15-20 minuts. Retira-la i deixa-la refredar.
  3. Pas 3

    Espinyola les cireres, posa-les en un cassó amb el sucre i escalfa-les a foc baix fins que estiguin toves. Retira-les i tritura-les. A continuació, deixa-les refredar.
  4. Pas 4

    Munta la nata fins que tingui un punt ferm, barreja-la suaument amb el iogurt i afegeix-hi a poc a poc el puré de cireres, barrejant bé abans d?incorporar-ne més. Reserva-ho a la nevera fins al moment de servir.
  5. Pas 5

    Sobre un quadrat de pasta de full, posa una mica de mousse de cireres, cobreix-ho amb un altre quadrat, posa-hi una altra mica de mousse i acaba-ho amb un últim quadrat. Escampa-hi per sobre uns festucs picats i, si vols, una mica de sucre de llustre.