Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Melmelada de taronja amarga

Melmelada de taronja amarga

De Bon Preu
Data de publicació: 14 de gener del 2025
Utilitza la nostra recepta de melmelada de taronja amarga pels pastissos o simplement per gaudir-la sola.
Compra els ingredients

Temps i porcions

3 hTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 1.5 kg de taronges
  • 1.8 kg de sucre
  • 2.3 litres d'aigua

Preparació

  1. Pas 1

    Renta molt bé les taronges, asseca-les i pela-les procurant que no quedin parts blanques adherides a la polpa. Talla les pells a la juliana.
  2. Pas 2

    Retira amb compte la part blanca que hagi quedat a les taronges i talla-les per la meitat, transversalment. Retira les llavors, posa-les en una gasa juntament amb les parts blanques i lliga-les molt bé.
  3. Pas 3

    Talla les taronges a trossets, posa'ls en una cassola gran, afegeix-hi les pells a la juliana i la bosseta amb les llavors i cobreix-ho amb l'aigua.
  4. Pas 4

    Cou-ho fins al punt d'ebullició i després continua la cocció a foc mitjà baix, remenant de tant en tant, dues hores. Cal que es redueixi un terç.
  5. Pas 5

    Recupera la bossa de les llavors i esprem-la perquè deixi anar la gelatina. Retira-la.
  6. Pas 6

    Afegir el sucre a la melmelada i remoure a foc sota fins que s'hagi dissolt per complet. Pujar el foc i bullir durant 20 minutos o fins que tingui la consistència adequada. Retirar l'escuma que es formi en la superfície.
  7. Pas 7

    Per conservar, posa la melmelada en pots de vidre esterilitzats i amb tancament hermètic. Posa'ls en una olla al bany Maria, tapat, 20 minuts. Retira'ls.