Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Pàgina inicialPàgina inicial
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Mega rösti de patata

Mega rösti de patata

De Sofia Janer
Data de publicació: 23 de setembre del 2025
Aquesta recepta és una manera diferent de preparar una “coca” salada sense gluten, en aquest cas es fa amb patata ratllada. Es tracta d’una recepta molt versàtil, pensada perquè es pugui acompanyar de verdures de temporada o dels ingredients que es vulgui.
Compra els ingredients

Temps i porcions

1 hTemps total
2Porcions

Ingredients

  • 3 patates grosses
  • 250 grams tomàquets cirerol
  • 1 burrata de búfala
  • Un pessic de sal
  • Un pessic de sucre
  • Sal en escates
  • Un pessic de pebre negre
  • Un raig d'oli d'oliva
  • Tomàquets deshidratats
  • Tomàquets secs en conserva
  • Alfàbrega al gust

Preparació

  1. Pas 1

    Escaldarem els tomàquets cirerol per poder-los pelar fàcilment.
  2. Pas 2

    Els amanirem amb sal i sucre i els posarem separats entre ells en una safata de forn, que cuinarem a 120ºC durant una hora.
  3. Pas 3

    Pelarem les patates i les ratllarem sobre un drap de cuina net.
  4. Pas 4

    Escorrerem bé les patates perquè perdin tota l’aigua i les estendrem sobre una safata amb paper, donant-li la forma que vulguem.
  5. Pas 5

    Amanirem amb sal, pebre i oli d’oliva i fornejarem a 180ºC uns 30 minuts o fins que estiguin daurades.
  6. Pas 6

    Fora del forn, disposarem els tomàquets deshidratats, els tomàquets secs en conserva, la burrata, escates de sal, pebre, un bon raig d’oli d’oliva i fulles d’alfàbrega fresca.