
Lluç amb salsa vermella
De Bon Preu
Data de publicació: 17 de novembre del 2025
El lluç amb salsa vermella és una recepta saborosa i equilibrada que ressalta el gust suau del peix amb una base de verdures i espècies. Les gambes, el brou de peix i el toc de pebre vermell de la Vera aporten intensitat i profunditat al plat, convertint-lo en una opció ideal per a un dinar lleuger però ple de sabor.Temps i porcions
40 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 400 grams de lluç
- 4 cullerades de tomàquet fregit
- 1 culleradeta de carn de nyora
- 1 culleradeta de pebre vermell dolç
- 1 ceba
- 1 pastanaga
- 1 gra d'all
- 4 gambes vermelles
- 500 ml de brou de peix
- 4 cullerades d'oli d'oliva verge extra
Preparació
Pas 1
Pela i talla la ceba i la pastanaga a daus petits.Pas 2
Escalfa l'oli en una cassola àmplia i fonda. Daura-hi el gra d’all, retira’l i reserva. Daura les gambes, retira-les i reserva-les també.Pas 3
Afegeix la ceba i la pastanaga a la cassola i cuina-les a foc mitjà fins que quedin daurades.Pas 4
Incorpora el tomàquet fregit i la carn de nyora i cuina-ho 1 min. Posa-hi el pebre vermell i remena-ho ràpidament 20 s.Pas 5
Aboca-hi el brou de peix i porta-ho a foc mitjà.Pas 6
Talla el rap a rodanxes d’1,5 cm i segella-les en una paella amb un rajolí d’oli a foc alt.Pas 7
Incorpora el rap a la cassola amb el brou de peix i cuina-ho 2-3 min a foc molt suau. Salpebra-ho al gust.Pas 8
Serveix el rap amb una gamba a cada plat, ben calent.