Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Pàgina inicialPàgina inicial
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Lluç amb salsa vermella

Lluç amb salsa vermella

De Bon Preu
Data de publicació: 17 de novembre del 2025
El lluç amb salsa vermella és una recepta saborosa i equilibrada que ressalta el gust suau del peix amb una base de verdures i espècies. Les gambes, el brou de peix i el toc de pebre vermell de la Vera aporten intensitat i profunditat al plat, convertint-lo en una opció ideal per a un dinar lleuger però ple de sabor.
Compra els ingredients

Temps i porcions

40 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 400 grams de lluç
  • 4 cullerades de tomàquet fregit
  • 1 culleradeta de carn de nyora
  • 1 culleradeta de pebre vermell dolç
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • 1 gra d'all
  • 4 gambes vermelles
  • 500 ml de brou de peix
  • 4 cullerades d'oli d'oliva verge extra

Preparació

  • Pas 1

    Pela i talla la ceba i la pastanaga a daus petits.
  • Pas 2

    Escalfa l'oli en una cassola àmplia i fonda. Daura-hi el gra d’all, retira’l i reserva. Daura les gambes, retira-les i reserva-les també.
  • Pas 3

    Afegeix la ceba i la pastanaga a la cassola i cuina-les a foc mitjà fins que quedin daurades.
  • Pas 4

    Incorpora el tomàquet fregit i la carn de nyora i cuina-ho 1 min. Posa-hi el pebre vermell i remena-ho ràpidament 20 s.
  • Pas 5

    Aboca-hi el brou de peix i porta-ho a foc mitjà.
  • Pas 6

    Talla el rap a rodanxes d’1,5 cm i segella-les en una paella amb un rajolí d’oli a foc alt.
  • Pas 7

    Incorpora el rap a la cassola amb el brou de peix i cuina-ho 2-3 min a foc molt suau. Salpebra-ho al gust.
  • Pas 8

    Serveix el rap amb una gamba a cada plat, ben calent.