Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Lluç amb bròquil i taronja

Lluç amb bròquil i taronja

De Bon Preu
Data de publicació: 09 de gener del 2025
Aprèn a cuinar lluç amb bròquil i taronja. Una recepta saludable, nutritiva i ràpida, ideal per gaudir-la en qualsevol ocasió.
Compra els ingredients

Temps i porcions

40 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 4 supremes de lluç
  • 1 bròquil
  • 1 llima
  • 1 llimona
  • 1 taronja
  • 1 gra d'all
  • 1 grapat de fruita seca torrada
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Esprem mitja taronja, mitja llimona i mitja llima. Posa el suc en una safata amb un rajolí d'oli i uns grans de pebre. Submergeix-hi les peces de lluç i deixa-les marinar durant 20 minuts.
  2. Pas 2

    Separa el bròquil en petites flors, pica l'all i sofregeix-lo en una paella amb un rajolí d'oli. Abans que es dauri, posa-hi el bròquil. Salta-ho uns minuts i salpebra-ho.
  3. Pas 3

    Aboca-hi una mica d'aigua i tapa-ho perquè el bròquil acabi la cocció a foc baix. Incorpora-hi la meitat dels fruits secs, pelats i trossejats.
  4. Pas 4

    Retira el lluç del marinat, salpebra'l i enforna'l amb les rodanxes de llimona, llima i taronja, 12 minuts a 180 ºC . Serveix-lo amb el bròquil i els fruits secs restants.