Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.Mínim: 35,00 €
Lloms de salmó a la llimona

Lloms de salmó a la llimona

De Bon Preu
Data de publicació: 07 de juny del 2024
Salmó a la llimona, fresc i deliciós. Una recepta fàcil i ràpida per gaudir d'aquest peix a la màxima expressió. Ideal per a qualsevol ocasió!
Compra els ingredients

Temps i porcions

25 minTemps total
3Porcions

Ingredients

  • 3 lloms de salmó
  • 2 llimones
  • 200 g de iogurt grec natural
  • 1 grapat de cibulet
  • 1 gra d'all
  • 0 Oli d'oliva verge
  • 0 Sal
  • 0 Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Neteja i treu qualsevol espina dels lloms de salmó.
  2. Pas 2

    Esprem les llimones i fileteja el gra d'all. Afegeix-hi un pessic de sal i una cullerada d'oli d'oliva. Submergeix-hi els lloms de salmó i deixa'ls marinar mitja hora.
  3. Pas 3

    Posa el iogurt en un bol petit i afegeix-hi el cibulet picat, un raig d'oli, sal i pebre.
  4. Pas 4

    Escorre bé el salmó i cou-lo a la planxa. Serveix-lo amb la salsa de iogurt.