Lloms de salmó a la llimona
De Bon Preu
Data de publicació: 07 de juny del 2024
Salmó a la llimona, fresc i deliciós. Una recepta fàcil i ràpida per gaudir d'aquest peix a la màxima expressió. Ideal per a qualsevol ocasió!Temps i porcions
25 minTemps total
3Porcions
Ingredients
- 3 lloms de salmó
- 2 llimones
- 200 g de iogurt grec natural
- 1 grapat de cibulet
- 1 gra d'all
- 0 Oli d'oliva verge
- 0 Sal
- 0 Pebre
Preparació
Pas 1
Neteja i treu qualsevol espina dels lloms de salmó.Pas 2
Esprem les llimones i fileteja el gra d'all. Afegeix-hi un pessic de sal i una cullerada d'oli d'oliva. Submergeix-hi els lloms de salmó i deixa'ls marinar mitja hora.Pas 3
Posa el iogurt en un bol petit i afegeix-hi el cibulet picat, un raig d'oli, sal i pebre.Pas 4
Escorre bé el salmó i cou-lo a la planxa. Serveix-lo amb la salsa de iogurt.