- Receptes
- Plats base carn
Llibrets de llom a la barbacoa amb pebre vermell

Llibrets de llom a la barbacoa amb pebre vermell
De Bon Preu
Data de publicació: 12 de maig del 2025
Descobreix com fer llibrets de llom a la graella pas a pas amb un marinat de pebre vermell. Una recepta senzilla i plena de sabor!Temps i porcions
30 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 8 llibrets de llom
- Formatge llescat
- Pernil dolç
- 5 grams de pebre vermell
- 10 grams de pebre negre
- 5 grams de comí
- 10 grams de ceba granulada
- 500 grams de pebrot vermell
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
- 1 gra d'all
- Escuradents
Preparació
Pas 1
Barrejar el pebre negre i el pebre vermell, la sal, el comí i la ceba en pols, assaonr els filets per les dues cares. La mescla que sobri, posa-la dins d’un bol i afegeix l'oli, barreja bé i reserva.Pas 2
Col·loca una rodanxa de pernil i una altra de formatge en el filet obert. Tanca’l amb els escuradents perquè no surti el farciment. Assaona per fora amb l'oli d'espècies que tens reservat.Pas 3
Porta a la graella a foc directe i deixa-ho cuinar uns minuts per cada costat. Pinzella diverses vegades amb l’oli.Pas 4
A una paella apta per a la brasa posa oli, grans d'all i els pebrots tallats en tires fines. Assaona. Salta’ls a foc viu fins que es caramel·litzi. Incorpora els llibres de llom i barreja perquè s'integrin tots els sabors.Pas 5
Abans de servir deixa reposar uns minuts.