Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
  • Receptes
  • Llibrets de llom a la barbacoa amb pebre vermell

Llibrets de llom a la barbacoa amb pebre vermell

Llibrets de llom a la barbacoa amb pebre vermell

De Bon Preu
Data de publicació: 12 de maig del 2025
Descobreix com fer llibrets de llom a la graella pas a pas amb un marinat de pebre vermell. Una recepta senzilla i plena de sabor!
Compra els ingredients

Temps i porcions

30 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 8 llibrets de llom
  • Formatge llescat
  • Pernil dolç
  • 5 grams de pebre vermell
  • 10 grams de pebre negre
  • 5 grams de comí
  • 10 grams de ceba granulada
  • 500 grams de pebrot vermell
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • 1 gra d'all
  • Escuradents

Preparació

  1. Pas 1

    Barrejar el pebre negre i el pebre vermell, la sal, el comí i la ceba en pols, assaonr els filets per les dues cares. La mescla que sobri, posa-la dins d’un bol i afegeix l'oli, barreja bé i reserva.
  2. Pas 2

    Col·loca una rodanxa de pernil i una altra de formatge en el filet obert. Tanca’l amb els escuradents perquè no surti el farciment. Assaona per fora amb l'oli d'espècies que tens reservat.
  3. Pas 3

    Porta a la graella a foc directe i deixa-ho cuinar uns minuts per cada costat. Pinzella diverses vegades amb l’oli.
  4. Pas 4

    A una paella apta per a la brasa posa oli, grans d'all i els pebrots tallats en tires fines. Assaona. Salta’ls a foc viu fins que es caramel·litzi. Incorpora els llibres de llom i barreja perquè s'integrin tots els sabors.
  5. Pas 5

    Abans de servir deixa reposar uns minuts.