- Receptes
- Plats base arròs
Hamburguesa vegana
Hamburguesa vegana
De Bon Preu
Data de publicació: 18 de març del 2025
Explora opcions creatives per a la teva hamburguesa vegana. Segueix pas a pas la recepta per aconseguir un plat irresistible amb ingredients naturals i nutritius.Temps i porcions
45 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 350 grams de mongetes cuites
- 1 ceba tendra
- 2 pebrots de piquillo
- 100 grams d'arròs
- 1 culleradeta de pa ratllat
- Pebrot vermell
- 1 tomàquet
- 1 tassa d'amanida variada
- Un manat de julivert
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
- Pebre
Preparació
Pas 1
Cou l'arròs. Mescla les mongetes, l'arròs i el pebrot. Afegeix-hi una cullerada d'oli d'oliva i la ceba tallada molt fina (es pot sofregir uns minuts). Salpebra-ho i afegeix-hi el pebre vermell.Pas 2
Tritura-ho una mica, però sense que quedi consistència de puré i deixa-ho reposar a la nevera uns 15 minuts com a mínim.Pas 3
Dona forma a les hamburgueses, escampa-hi una mica de pa ratllat i cou-les a la planxa o en una paella fins que quedin cruixents.Pas 4
Muntar el pa d'hamburguesa amb rodanxes de tomàquet, fulles verdes, la hamburguesa i servir.