- Receptes
Granissat de síndria amb te verd, iogurt grec i llet de coco

Granissat de síndria amb te verd, iogurt grec i llet de coco
De Bon Preu
Data de publicació: 02 de juliol del 2025
Temps i porcions
30 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 4 bosses de te verd
- 75 grams de sucre extrafí
- 500 ml d'aigua bullent
- 800 grams de síndria i rodanxes de síndria fresca (per servir)
- Llet de coco (per servir)
- Iogurt grec natural (per al fons del got)
Preparació
Pas 1
Col·loca les bossetes de te, el sucre i l’aigua bullent en un bol de mida mitjana. Remena-ho bé fins que el sucre es dissolgui completament. Posa-ho a la nevera durant 30 minuts, o fins que estigui ben fred. Després, retira les bossetes de te.Pas 2
Aboca la infusió freda al got d’una liquadora. Afegeix-hi la síndria picada i tritura-ho fins a obtenir una barreja molt suau.Pas 3
Aboca la barreja en un recipient metàl·lic poc profund (aprox. 20 × 30 cm). Posa-ho al congelador durant almenys 6 hores (o tota la nit), fins que estigui completament congelat.Pas 4
Un cop congelat, raspa la superfície amb una forquilla per formar cristalls fins de gel. Torna-ho a guardar al congelador fins al moment de servir-ho.Pas 5
Col·loca 2 cullerades de iogurt grec al fons de cada got o bol. A sobre, serveix-hi una porció generosa del granissat ben fred. Acaba-ho amb unes rodanxes fines de síndria i un rajolí de llet de coco per sobre.