Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
  • Receptes
  • Granissat de síndria amb te verd, iogurt grec i llet de coco

Granissat de síndria amb te verd, iogurt grec i llet de coco

Granissat de síndria amb te verd, iogurt grec i llet de coco

De Bon Preu
Data de publicació: 02 de juliol del 2025
Compra els ingredients

Temps i porcions

30 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 4 bosses de te verd
  • 75 grams de sucre extrafí
  • 500 ml d'aigua bullent
  • 800 grams de síndria i rodanxes de síndria fresca (per servir)
  • Llet de coco (per servir)
  • Iogurt grec natural (per al fons del got)

Preparació

  1. Pas 1

    Col·loca les bossetes de te, el sucre i l’aigua bullent en un bol de mida mitjana. Remena-ho bé fins que el sucre es dissolgui completament. Posa-ho a la nevera durant 30 minuts, o fins que estigui ben fred. Després, retira les bossetes de te.
  2. Pas 2

    Aboca la infusió freda al got d’una liquadora. Afegeix-hi la síndria picada i tritura-ho fins a obtenir una barreja molt suau.
  3. Pas 3

    Aboca la barreja en un recipient metàl·lic poc profund (aprox. 20 × 30 cm). Posa-ho al congelador durant almenys 6 hores (o tota la nit), fins que estigui completament congelat.
  4. Pas 4

    Un cop congelat, raspa la superfície amb una forquilla per formar cristalls fins de gel. Torna-ho a guardar al congelador fins al moment de servir-ho.
  5. Pas 5

    Col·loca 2 cullerades de iogurt grec al fons de cada got o bol. A sobre, serveix-hi una porció generosa del granissat ben fred. Acaba-ho amb unes rodanxes fines de síndria i un rajolí de llet de coco per sobre.