Gaspatxo de síndria i tomàquet
De Bon Preu
Data de publicació: 07 de juny del 2024
Prepara un gaspatxo deliciós en un obrir i tancar d'ulls. La nostra recepta amb síndria i tomàquet et sorprendrà.Temps i porcions
15 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 0.5 síndria
- 200 g de tomàquets madurs
- 1 rajolí d'oli d'oliva
- 1 pessic de pebre
- 4 cullerades de barreja de llavors (gira-sol, carbassa, sèsam?)
- Sal
Preparació
Pas 1
Posa en una liquadora la polpa de la síndria sense llavors i els tomàquets tallats a trossos. Tritura-ho amb una mica de sal i oli d'oliva, incorpora-ho a poc a poc fins a obtenir una crema llisa i homogènia. Reserva-la a la nevera.Pas 2
En una paella, torra les llavors fins que estiguin daurades.Pas 3
Serveix el gaspatxo ben fred i amb les llavors torrades de topping .