Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Gaspatxo de meló

Gaspatxo de meló

De Bon Preu
Data de publicació: 02 de juliol del 2025
Compra els ingredients

Temps i porcions

30 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 600 grams de meló cantalup
  • 400 grams de tomàquets
  • 1 cogombre (opcional)
  • 1/4 de pebrot verd (opcional)
  • 1/2 gra d'all (opcional)
  • 3 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • 1 cullerada de vinagre de vi blanc
  • Sal
  • Pebre negre
  • Fulles d'alfàbrega
  • Llavors de sèsam negre

Preparació

  1. Pas 1

    Renta i trosseja el tomàquet, el meló, el cogombre i el pebrot, si n’hi poses.
  2. Pas 2

    Tritura tots els ingredients en una batedora potent juntament amb l’all, el vinagre, la sal, el pebre i l’oli. Tritura-ho tot fins a obtenir una crema fina i homogènia.
  3. Pas 3

    Cola-ho, si desitges una textura més suau i sense restes de pell o llavors.
  4. Pas 4

    Refrigera-ho almenys 1 hora per servir ben fred.
  5. Pas 5

    Serveix-ho decorat amb un rajolí d’oli, tomàquets trossejats, fulles d’alfàbrega o menta i unes llavors de sèsam negre.