- Receptes
- Plats base fruita
Gaspatxo de meló

Temps i porcions
30 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 600 grams de meló cantalup
- 400 grams de tomàquets
- 1 cogombre (opcional)
- 1/4 de pebrot verd (opcional)
- 1/2 gra d'all (opcional)
- 3 cullerades d'oli d'oliva verge extra
- 1 cullerada de vinagre de vi blanc
- Sal
- Pebre negre
- Fulles d'alfàbrega
- Llavors de sèsam negre
Preparació
Pas 1
Renta i trosseja el tomàquet, el meló, el cogombre i el pebrot, si n’hi poses.Pas 2
Tritura tots els ingredients en una batedora potent juntament amb l’all, el vinagre, la sal, el pebre i l’oli. Tritura-ho tot fins a obtenir una crema fina i homogènia.Pas 3
Cola-ho, si desitges una textura més suau i sense restes de pell o llavors.Pas 4
Refrigera-ho almenys 1 hora per servir ben fred.Pas 5
Serveix-ho decorat amb un rajolí d’oli, tomàquets trossejats, fulles d’alfàbrega o menta i unes llavors de sèsam negre.