Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
  • Receptes
  • Fusilli amb beixamel de coliflor

Fusilli amb beixamel de coliflor

Fusilli amb beixamel de coliflor

De Bon Preu
Data de publicació: 07 d’abril del 2025
Descobreix com preparar fusilli amb beixamel de coliflor. Una recepta fàcil, saludable i deliciosa per als amants de la pasta fusilli.
Compra els ingredients

Temps i porcions

45 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 300 g de fusilli
  • 1 coliflor petita
  • 1 manat d'espàrrecs verds
  • 1 ceba tendra
  • 200 ml de llet vegetal
  • Formatge parmesà
  • Unes fulles d'alfàbrega
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Cou els ramells de coliflor 15 min. Escorre'ls bé i tritura'ls o passa'ls pel passapuré.
  2. Pas 2

    Bull la pasta en aigua abundant amb una culleradeta de sal.
  3. Pas 3

    Cou els espàrrecs de marge al vapor o a la planxa.
  4. Pas 4

    Salta la ceba tendra picada molt fina en una paella amb un pessic d'oli d'oliva, salpebra-ho i incorpora-hi la coliflor i barreja-ho bé.
  5. Pas 5

    Afegeix-hi a poc a poc la llet i, si cal, una mica d'aigua de cocció de la pasta. Remena-ho fins a obtenir una consistència cremosa.
  6. Pas 6

    Disposa la pasta en una plata, cobreix-los amb la beixamel de coliflor i afegeix-hi els espàrrecs de marge trossejats. Gratina-ho amb el parmesà i serveix-ho.