- Receptes
Fusilli amb beixamel de coliflor
Fusilli amb beixamel de coliflor
De Bon Preu
Data de publicació: 07 d’abril del 2025
Descobreix com preparar fusilli amb beixamel de coliflor. Una recepta fàcil, saludable i deliciosa per als amants de la pasta fusilli.Temps i porcions
45 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 300 g de fusilli
- 1 coliflor petita
- 1 manat d'espàrrecs verds
- 1 ceba tendra
- 200 ml de llet vegetal
- Formatge parmesà
- Unes fulles d'alfàbrega
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
Preparació
Pas 1
Cou els ramells de coliflor 15 min. Escorre'ls bé i tritura'ls o passa'ls pel passapuré.Pas 2
Bull la pasta en aigua abundant amb una culleradeta de sal.Pas 3
Cou els espàrrecs de marge al vapor o a la planxa.Pas 4
Salta la ceba tendra picada molt fina en una paella amb un pessic d'oli d'oliva, salpebra-ho i incorpora-hi la coliflor i barreja-ho bé.Pas 5
Afegeix-hi a poc a poc la llet i, si cal, una mica d'aigua de cocció de la pasta. Remena-ho fins a obtenir una consistència cremosa.Pas 6
Disposa la pasta en una plata, cobreix-los amb la beixamel de coliflor i afegeix-hi els espàrrecs de marge trossejats. Gratina-ho amb el parmesà i serveix-ho.