Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Fulles de col farcides de pernil, formatge i salsa de piquillos

Fulles de col farcides de pernil, formatge i salsa de piquillos

De Bon Preu
Data de publicació: 24 de febrer del 2025
Com fer fulles de col farcides? T'ensenyem una recepta fàcil i detallada per preparar aquest plat clàssic. Amb diferents opcions de farciment!
Compra els ingredients

Temps i porcions

1 h 10 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 4 patates
  • 8 fulles de col
  • 8 talls de pernil cuit
  • 100 g de formatge ratllat
  • 10 pebrots del piquillo
  • 200 g de crema de llet
  • Oli d'oliva verge
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Bull les patates amb pela en abundant aigua amb sal. Escorre-les, refreda-les i pela-les. Aixafa-les en un recipient amb un fil d'oli. Reserva-ho.
  2. Pas 2

    Treu la tija gruixuda de les fulles de col i bull-les 2 minuts. Talla la cocció en aigua amb gel, escorre-les i reserve-les sobre paper absorbent.
  3. Pas 3

    Estén una capa de puré sobre cada fulla, col·loca-hi a sobre un tall de pernil i el formatge. Enrotlla les fulles i posa els rotllets sobre una safata de forn prèviament pintada amb oli d'oliva. Enforna-ho 10 min a 190 ºC.
  4. Pas 4

    Mentrestant, pica els pebrots del piquillo i ofega?ls en una paella 2 minuts. Afegeix-hi la crema de llet, escalfa-ho, salpebra-ho i tritura-ho per obtenir la salsa.
  5. Pas 5

    Retira els rotllets del forn i serveix-los amb la salsa de pebrots del piquillo.