- Receptes
Fulles de col farcides de pernil, formatge i salsa de piquillos
Fulles de col farcides de pernil, formatge i salsa de piquillos
De Bon Preu
Data de publicació: 24 de febrer del 2025
Com fer fulles de col farcides? T'ensenyem una recepta fàcil i detallada per preparar aquest plat clàssic. Amb diferents opcions de farciment!Temps i porcions
1 h 10 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 4 patates
- 8 fulles de col
- 8 talls de pernil cuit
- 100 g de formatge ratllat
- 10 pebrots del piquillo
- 200 g de crema de llet
- Oli d'oliva verge
- Sal
- Pebre
Preparació
Pas 1
Bull les patates amb pela en abundant aigua amb sal. Escorre-les, refreda-les i pela-les. Aixafa-les en un recipient amb un fil d'oli. Reserva-ho.Pas 2
Treu la tija gruixuda de les fulles de col i bull-les 2 minuts. Talla la cocció en aigua amb gel, escorre-les i reserve-les sobre paper absorbent.Pas 3
Estén una capa de puré sobre cada fulla, col·loca-hi a sobre un tall de pernil i el formatge. Enrotlla les fulles i posa els rotllets sobre una safata de forn prèviament pintada amb oli d'oliva. Enforna-ho 10 min a 190 ºC.Pas 4
Mentrestant, pica els pebrots del piquillo i ofega?ls en una paella 2 minuts. Afegeix-hi la crema de llet, escalfa-ho, salpebra-ho i tritura-ho per obtenir la salsa.Pas 5
Retira els rotllets del forn i serveix-los amb la salsa de pebrots del piquillo.