- Receptes
- Totes les col·leccions
- Postres
Flam de llimona
Flam de llimona
De Bon Preu
Data de publicació: 14 de gener del 2025
Sorprèn els teus convidats amb un flam de llimona, fet amb ingredients naturals. T'ensenyem pas a pas a preparar aquesta deliciosa recepta tradicional perfecta per a qualsevol ocasió.Temps i porcions
50 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 4 cullerades de sucre integral
- 650 ml de llet d'arròs o de civada, sense gluten
- La pell d'una llimona
- 80 g de sucre muscovat
- 1 culleradeta de canyella mòlta
- 4 ous
Preparació
Pas 1
Escalfa el forn a 160 ºC i col·loca-hi una plata amb aigua per coure al bany Maria.Pas 2
Escalfa el sucre morè a foc mitjà baix fins que es fongui i comenci a prendre color fosc. Aboca'l immediatament en 4 motlles de flam i reserva.Pas 3
Escalfa la llet amb la pell de llimona. Quan arribi al punt d'ebullició, retira-ho del foc i deixa-ho en infusió 5 minuts tapat. Cola-ho.Pas 4
Bat lleugerament els ous i aboca-hi la llet vegetal; mescla i reparteix-ho a les flameres.Pas 5
Enforna-ho al bany Maria 30 minuts aproximadament. El punt és quan en moure els flams, el contingut no és líquid, sinó que es veu quallat. Deixa'ls refredar, treu-los del motllo i serveix.