Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Flam de llimona

Flam de llimona

De Bon Preu
Data de publicació: 14 de gener del 2025
Sorprèn els teus convidats amb un flam de llimona, fet amb ingredients naturals. T'ensenyem pas a pas a preparar aquesta deliciosa recepta tradicional perfecta per a qualsevol ocasió.
Compra els ingredients

Temps i porcions

50 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 4 cullerades de sucre integral
  • 650 ml de llet d'arròs o de civada, sense gluten
  • La pell d'una llimona
  • 80 g de sucre muscovat
  • 1 culleradeta de canyella mòlta
  • 4 ous

Preparació

  1. Pas 1

    Escalfa el forn a 160 ºC i col·loca-hi una plata amb aigua per coure al bany Maria.
  2. Pas 2

    Escalfa el sucre morè a foc mitjà baix fins que es fongui i comenci a prendre color fosc. Aboca'l immediatament en 4 motlles de flam i reserva.
  3. Pas 3

    Escalfa la llet amb la pell de llimona. Quan arribi al punt d'ebullició, retira-ho del foc i deixa-ho en infusió 5 minuts tapat. Cola-ho.
  4. Pas 4

    Bat lleugerament els ous i aboca-hi la llet vegetal; mescla i reparteix-ho a les flameres.
  5. Pas 5

    Enforna-ho al bany Maria 30 minuts aproximadament. El punt és quan en moure els flams, el contingut no és líquid, sinó que es veu quallat. Deixa'ls refredar, treu-los del motllo i serveix.