- Receptes
- Totes les col·leccions
- Plats base carn
Filet de vedella amb salsa de ceps

Filet de vedella amb salsa de ceps
De Bon Preu
Data de publicació: 21 de novembre del 2024
Aprèn a preparar filets de vedella amb salsa. Descobreix el sabor intens de la carn i els bolets en aquesta recepta irresistible.Temps i porcions
40 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 4 filets de vedella
- 200 grams de xips
- 80 grams de pernil ibèric
- 2 ceps
- 50 grams de mantega
- 250 ml de brou de carn
- 500 ml de Porto
- 1 cullerada de midó de blat de moro
- Sal en escates
- Pebre negre
Preparació
4 passosPreparació de la salsa
Pas 1
Posa la mantega en una paella i daura-hi els ceps, fins que quedin ben rossos. Afegeix-hi el porto i deixa-ho reduir uns minuts.Pas 2
Incorpora-hi el brou i deixa-ho bullir uns minuts fins que tingui textura de salsa. Posa-hi una cullerada de midó de blat de moro per lligar-la. Reserva-ho.
Preparació del plat
Pas 1
En una paella, daura els filets per les dues cares, al gust, i salpebra’ls.Pas 2
Posa els filets als plats i reparteix-hi la salsa. Sobre cada filet, posa-hi una mica de pernil i acompanya-ho amb xips.