Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Filet de vedella amb salsa de ceps

Filet de vedella amb salsa de ceps

De Bon Preu
Data de publicació: 21 de novembre del 2024
Aprèn a preparar filets de vedella amb salsa. Descobreix el sabor intens de la carn i els bolets en aquesta recepta irresistible.
Compra els ingredients

Temps i porcions

40 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 4 filets de vedella
  • 200 grams de xips
  • 80 grams de pernil ibèric
  • 2 ceps
  • 50 grams de mantega
  • 250 ml de brou de carn
  • 500 ml de Porto
  • 1 cullerada de midó de blat de moro
  • Sal en escates
  • Pebre negre

Preparació

4 passos

Preparació de la salsa

  1. Pas 1

    Posa la mantega en una paella i daura-hi els ceps, fins que quedin ben rossos. Afegeix-hi el porto i deixa-ho reduir uns minuts.
  2. Pas 2

    Incorpora-hi el brou i deixa-ho bullir uns minuts fins que tingui textura de salsa. Posa-hi una cullerada de midó de blat de moro per lligar-la. Reserva-ho.

Preparació del plat

  1. Pas 1

    En una paella, daura els filets per les dues cares, al gust, i salpebra’ls.
  2. Pas 2

    Posa els filets als plats i reparteix-hi la salsa. Sobre cada filet, posa-hi una mica de pernil i acompanya-ho amb xips.