Filet de porc a la planxa amb salsa de cireres
De Myrto Kalle
Data de publicació: 10 de maig del 2024
Recepta de filet de llom de porc amb un toc especial. Acompanya'l amb una deliciosa salsa de cireres.Temps i porcions
30 minTemps total
2Porcions
Ingredients
- 6 filets de porc
- 2 grapats de cireres
- 1 ceba fresca
- Vinagre balsàmic
- 2 cullerades de mantega
- 1 culleradeta de sucre de coco
- Sal
- Pebre
- Farigola fresca
Preparació
Pas 1
Renta les cireres i treu-los el pinyol.Pas 2
Escalfa una mica de mantega en una paella. Afegeix-hi la ceba fresca i cuina-la uns 3-4 minuts a foc mitjà/alt.Pas 3
A continuació, afegeix-hi les cireres, dues cullerades de vinagre balsàmic, una culleradeta de sucre de coco, una mica de sal, pebre i unes fulles de farigola fresca. Cuina-ho durant 4-5 minuts i reserva-ho.Pas 4
A banda, escalfa la planxa. Prepara els talls de llom posant-hi una mica de sal i pebre. Cuina el llom a la planxa.Pas 5
Per a l’emplatat, col·loca els talls de llom i salsa’ls amb la salsa de cireres.