Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Pàgina inicialPàgina inicial
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
  • Receptes
  • Estofat de mongetes amb carbassa

Estofat de mongetes amb carbassa

Estofat de mongetes amb carbassa

De Bon Preu
Data de publicació: 18 de novembre del 2025
Un estofat de mongetes amb carbassa que combina suavitat i calidesa en cada mossegada. Un plat reconfortant, ple de sabor i ideal per als dies més freds.
Compra els ingredients

Temps i porcions

1 hTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 400 grams de mongetes blanques cuites
  • 200 grams de carbassa sense pell
  • 1 ceba de Figueres mitjana
  • 2 grans d'all
  • 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • 1 litre de brou de verdures
  • 2 branques de farigola fresca
  • 40 grams de formatge parmesà
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  • Pas 1

    Talla la carbassa a daus d'1 cm. Pela i talla la ceba a la brunesa i pica els grans d'all.
  • Pas 2

    Escalfa un cassó gran amb l'oli d'oliva. Afegeix-hi la ceba i un pessic de sal i sofregeix-la fins que estigui ben daurada, uns 15 min.
  • Pas 3

    Posa-hi l'all i la carbassa i cou-ho 10 min més, fins que la carbassa estigui daurada.
  • Pas 4

    Incorpora-hi la farigola, el brou de verdures i les mongetes amb el seu propi líquid. Tapa-ho i deixa-ho coure 15 min més a foc mitjà.
  • Pas 5

    Amb un pelador, fes encenalls de parmesà sobre un plat. Posa 2 cullerots d'estofat en un bol, afegeix-hi un raig d'oli, pebre negre acabat de moldre i alguns encenalls de parmesà i serveix-ho.