Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Escudella suau

Escudella suau

De Bon Preu
Data de publicació: 04 de desembre del 2024
L'escudella i carn d'olla és un plat català típic de Nadal. Un plat complet i reconfortant, perfecte per als dies de fred. Prepara'l a casa i gaudeix-lo en família!
Compra els ingredients

Temps i porcions

1 hTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 2 cuixa de pollastre
  • 2 trossos de costella
  • 2 pilotes per escudella
  • 250 g de galets
  • 300 g de cigrons cuits
  • 2 porros
  • 2 naps
  • 2 xirivies
  • 2 patates
  • Mitja col
  • 3 pastanagues
  • 1 litre d'aigua
  • Oli d'oliva
  • Sal

Preparació

  1. Pas 1

    Pela i talla tota la verdura en trossos petits. Neteja bé les cuixes de pollastre.
  2. Pas 2

    En una cassola mitjana amb un parell de cullerades d'oli d'oliva, posa primer les verdures, salta-les lleugerament i incorpora-hi les cuixes de pollastre i salpebra-les. Remena-ho i cobreix-ho amb aigua o brou. Porta-ho a ebullició i continua la cocció a foc suau.
  3. Pas 3

    Afegeix els cigrons i les pilotes i cuina-ho uns 10 minuts més. Retira la verdura i les carns. Puja el foc i cou els galets al dente.
  4. Pas 4

    Serveix l'escudella amb els galets i la pilota i la resta d'ingredients a part.