- Receptes
Escudella suau
Escudella suau
De Bon Preu
Data de publicació: 04 de desembre del 2024
L'escudella i carn d'olla és un plat català típic de Nadal. Un plat complet i reconfortant, perfecte per als dies de fred. Prepara'l a casa i gaudeix-lo en família!Temps i porcions
1 hTemps total
4Porcions
Ingredients
- 2 cuixa de pollastre
- 2 trossos de costella
- 2 pilotes per escudella
- 250 g de galets
- 300 g de cigrons cuits
- 2 porros
- 2 naps
- 2 xirivies
- 2 patates
- Mitja col
- 3 pastanagues
- 1 litre d'aigua
- Oli d'oliva
- Sal
Preparació
Pas 1
Pela i talla tota la verdura en trossos petits. Neteja bé les cuixes de pollastre.Pas 2
En una cassola mitjana amb un parell de cullerades d'oli d'oliva, posa primer les verdures, salta-les lleugerament i incorpora-hi les cuixes de pollastre i salpebra-les. Remena-ho i cobreix-ho amb aigua o brou. Porta-ho a ebullició i continua la cocció a foc suau.Pas 3
Afegeix els cigrons i les pilotes i cuina-ho uns 10 minuts més. Retira la verdura i les carns. Puja el foc i cou els galets al dente.Pas 4
Serveix l'escudella amb els galets i la pilota i la resta d'ingredients a part.