- Receptes
Escopinyes amb pèsols i espinacs
Escopinyes amb pèsols i espinacs
De Bon Preu
Data de publicació: 21 de maig del 2025
Prepara escopinyes amb espinacs i pèsols. Una recepta senzilla i amb molt gust, perfecta per cuidar-te sense renunciar al sabor del mar. Ideal com a entrant o plat lleuger per a qualsevol època de l'any.Temps i porcions
25 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 500 g d'escopinyes
- 150 g d'espinacs frescos
- 250 g de bròquil
- 150 g de pèsols
- 50 ml de vi blanc
- 200 ml de brou vegetal o de peix
- Oli d'oliva verge
- Sal
- Pebre
Preparació
Pas 1
Escalda el bròquil tallat a branquetes, 4 min. Reserva'l.Pas 2
Talla la ceba molt petita i salta-la en una cassola amb oli d'oliva uns minuts, fins que comenci a daurar-se lleugerament.Pas 3
Incorpora-hi les cloïsses i remena-ho suaument. Mulla-ho amb el vi blanc.Pas 4
Afegeix-hi els espinacs trossejats, els pèsols i el bròquil. Cobreix-ho amb el brou, rectifica-ho de sal i pebre i cuina-ho 7 minuts més.