Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
  • Receptes
  • Escopinyes amb pèsols i espinacs

Escopinyes amb pèsols i espinacs

Escopinyes amb pèsols i espinacs

De Bon Preu
Data de publicació: 21 de maig del 2025
Prepara escopinyes amb espinacs i pèsols. Una recepta senzilla i amb molt gust, perfecta per cuidar-te sense renunciar al sabor del mar. Ideal com a entrant o plat lleuger per a qualsevol època de l'any.
Compra els ingredients

Temps i porcions

25 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 500 g d'escopinyes
  • 150 g d'espinacs frescos
  • 250 g de bròquil
  • 150 g de pèsols
  • 50 ml de vi blanc
  • 200 ml de brou vegetal o de peix
  • Oli d'oliva verge
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Escalda el bròquil tallat a branquetes, 4 min. Reserva'l.
  2. Pas 2

    Talla la ceba molt petita i salta-la en una cassola amb oli d'oliva uns minuts, fins que comenci a daurar-se lleugerament.
  3. Pas 3

    Incorpora-hi les cloïsses i remena-ho suaument. Mulla-ho amb el vi blanc.
  4. Pas 4

    Afegeix-hi els espinacs trossejats, els pèsols i el bròquil. Cobreix-ho amb el brou, rectifica-ho de sal i pebre i cuina-ho 7 minuts més.