Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
  • Receptes
  • Entrecot de vedella amb salsa de pebre

Entrecot de vedella amb salsa de pebre

Entrecot de vedella amb salsa de pebre

De Bon Preu
Data de publicació: 13 de maig del 2025
Gaudeix d'un entrecot tendre amb una deliciosa salsa de pebre casolana. Aprèn com fer aquesta salsa de pebre fàcil i ràpida.
Compra els ingredients

Temps i porcions

40 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 4 entrecots de vedella
  • 200 ml de crema de llet
  • 4 cullerades de mantega
  • 2 cullerades de mostassa Dijon
  • Sal
  • Pebre verd en gra
  • Pebre negre

Preparació

  1. Pas 1

    Salpebra la carn. Aixafa els grans de pebre verd amb un morter fins a fer-ne una pasta i reserva-la.
  2. Pas 2

    En una paella ben calenta, posa la carn i cou-la a foc alt, segons el gust. Reserva-la en calent.
  3. Pas 3

    Posa dues cullerades de mantega a la mateixa paella, perquè es desfaci a foc lent. Desglaça-la amb vi i aboca-hi la pasta de pebre verd, la resta de la mantega, dues cullerades de mostassa, la crema de llet i una mica de sal.
  4. Pas 4

    Abaixa el foc i deixa coure la salsa, a poc a poc. Serveix l'entrecot amb la salsa.