- Receptes
Entrecot de vedella amb salsa de pebre

Entrecot de vedella amb salsa de pebre
De Bon Preu
Data de publicació: 13 de maig del 2025
Gaudeix d'un entrecot tendre amb una deliciosa salsa de pebre casolana. Aprèn com fer aquesta salsa de pebre fàcil i ràpida.Temps i porcions
40 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 4 entrecots de vedella
- 200 ml de crema de llet
- 4 cullerades de mantega
- 2 cullerades de mostassa Dijon
- Sal
- Pebre verd en gra
- Pebre negre
Preparació
Pas 1
Salpebra la carn. Aixafa els grans de pebre verd amb un morter fins a fer-ne una pasta i reserva-la.Pas 2
En una paella ben calenta, posa la carn i cou-la a foc alt, segons el gust. Reserva-la en calent.Pas 3
Posa dues cullerades de mantega a la mateixa paella, perquè es desfaci a foc lent. Desglaça-la amb vi i aboca-hi la pasta de pebre verd, la resta de la mantega, dues cullerades de mostassa, la crema de llet i una mica de sal.Pas 4
Abaixa el foc i deixa coure la salsa, a poc a poc. Serveix l'entrecot amb la salsa.