- Receptes
- Plats base verdures i hortalisses
Ensaladilla russa

Ensaladilla russa
De Bon Preu
Data de publicació: 02 de juny del 2025
Aprèn a preparar una ensaladilla russa casolana amb aquesta recepta fàcil. Descobreix els ingredients i els passos per preparar-la.Temps i porcions
45 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 500 grams de patata
- 1 pastanaga
- 1 llauna de tonyina
- 40 grams de cogombres
- 20 grams de tàperes
- 40 grams d'olives farcides
- 200 grams de maionesa
- Sal
Preparació
Pas 1
Cou la patata amb pela. Refreda-la i reserva-la.Pas 2
Escorre la tonyina de l'oli de la conserva.Pas 3
Pela i talla la pastanaga a la brunesa.Pas 4
Pela i pica finament els cogombres, les olives i les tàperes.Pas 5
Pela les patates i talla-les a daus petits. Sala-les.Pas 6
Mescla les patates amb la pastanaga, la tonyina i els adobats i afegeix-hi la maionesa. Barreja-ho amb compte perquè no es trenquin les patates.Pas 7
Deixa-ho reposar a la nevera 30 min abans de servir-ho.