Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Ensaladilla russa

Ensaladilla russa

De Bon Preu
Data de publicació: 02 de juny del 2025
Aprèn a preparar una ensaladilla russa casolana amb aquesta recepta fàcil. Descobreix els ingredients i els passos per preparar-la.
Compra els ingredients

Temps i porcions

45 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 500 grams de patata
  • 1 pastanaga
  • 1 llauna de tonyina
  • 40 grams de cogombres
  • 20 grams de tàperes
  • 40 grams d'olives farcides
  • 200 grams de maionesa
  • Sal

Preparació

  1. Pas 1

    Cou la patata amb pela. Refreda-la i reserva-la.
  2. Pas 2

    Escorre la tonyina de l'oli de la conserva.
  3. Pas 3

    Pela i talla la pastanaga a la brunesa.
  4. Pas 4

    Pela i pica finament els cogombres, les olives i les tàperes.
  5. Pas 5

    Pela les patates i talla-les a daus petits. Sala-les.
  6. Pas 6

    Mescla les patates amb la pastanaga, la tonyina i els adobats i afegeix-hi la maionesa. Barreja-ho amb compte perquè no es trenquin les patates.
  7. Pas 7

    Deixa-ho reposar a la nevera 30 min abans de servir-ho.