- Receptes
Amanida Caprese amb préssec, paraguaià, nectarines i burrata

Amanida Caprese amb préssec, paraguaià, nectarines i burrata
De Bon Preu
Data de publicació: 03 de juliol del 2025
Temps i porcions
30 minTemps total
2Porcions
Ingredients
- 1 préssec groc
- 1 préssec paraguaià
- 1 nectarina
- 150 grams de burrata fresca
- Fulles de menta fresca
- 1 cullerada d'oli d'oliva verge extra
- 1/2 culleradera de pebre rosa (opcional)
- Un pessic de sal en escates
- Un rajolí de mel (opcional, per equilibrar l’acidesa)
Preparació
Pas 1
Talla el préssec, el paraguaià i la nectarina a talls fins o a mitges llunes. Retira’n el pinyol i conserva’n la pell si és fina i neta.Pas 2
Col·loca la burrata al centre o, si vols, pots tallar-la per la meitat perquè es vessi el seu interior cremós.Pas 3
Distribueix els talls de fruita al voltant i sobre la burrata, alternant colors i formes per a un resultat atractiu.Pas 4
Escampa-hi fulles de menta fresca (i/o alfàbrega) per sobre, senceres o lleugerament picades.Pas 5
Ruixa-ho amb oli d’oliva verge extra. Afegeix-hi una mica de sal en escates i pebre rosa, si vols un toc picant. Si t’agrada un contrast dolç, afegeix-hi un fil fi de mel o xarop d’atzavara.Pas 6
Serveix-ho immediatament, idealment a temperatura ambient perquè la burrata estigui cremosa i la fruita aromàtica.