Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
  • Receptes
  • Amanida Caprese amb préssec, paraguaià, nectarines i burrata

Amanida Caprese amb préssec, paraguaià, nectarines i burrata

Amanida Caprese amb préssec, paraguaià, nectarines i burrata

De Bon Preu
Data de publicació: 03 de juliol del 2025
Compra els ingredients

Temps i porcions

30 minTemps total
2Porcions

Ingredients

  • 1 préssec groc
  • 1 préssec paraguaià
  • 1 nectarina
  • 150 grams de burrata fresca
  • Fulles de menta fresca
  • 1 cullerada d'oli d'oliva verge extra
  • 1/2 culleradera de pebre rosa (opcional)
  • Un pessic de sal en escates
  • Un rajolí de mel (opcional, per equilibrar l’acidesa)

Preparació

  1. Pas 1

    Talla el préssec, el paraguaià i la nectarina a talls fins o a mitges llunes. Retira’n el pinyol i conserva’n la pell si és fina i neta.
  2. Pas 2

    Col·loca la burrata al centre o, si vols, pots tallar-la per la meitat perquè es vessi el seu interior cremós.
  3. Pas 3

    Distribueix els talls de fruita al voltant i sobre la burrata, alternant colors i formes per a un resultat atractiu.
  4. Pas 4

    Escampa-hi fulles de menta fresca (i/o alfàbrega) per sobre, senceres o lleugerament picades.
  5. Pas 5

    Ruixa-ho amb oli d’oliva verge extra. Afegeix-hi una mica de sal en escates i pebre rosa, si vols un toc picant. Si t’agrada un contrast dolç, afegeix-hi un fil fi de mel o xarop d’atzavara.
  6. Pas 6

    Serveix-ho immediatament, idealment a temperatura ambient perquè la burrata estigui cremosa i la fruita aromàtica.