Curri de bolets amb carbassa
De Bon Preu
Data de publicació: 07 de juny del 2024
Aprèn a fer un curri com un autèntic xef. Cuina aquest curri de bolets i carbassa, un plat nutritiu i ple de sabor, perfecte per a vegetarians.Temps i porcions
30 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 400 g de carbassa
- 250 g de rovellons
- 4 carxofes
- 1 ceba vermella
- 1 gra d'all
- 1 tassa de quinoa cuita
- 150 g de pastanagues
- 1 tassa d'espinacs
- 1 culleradeta de curri
- 1 pessic de llavors de comí
- 150 ml de llet de coco
- Brou vegetal o aigua
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
Preparació
Pas 1
Pela i talla la ceba a daus petits. Ofega-la en una cassola amb un parell de cullerades d'oli i el gra d'all sencer pelat. Quan comenci a escalfar-se, afegeix-hi el curri i les llavors de comí. Remena-ho.Pas 2
Incorpora la carbassa pelada i tallada a daus i les pastanagues baby pelades. Salpebra-ho i salta-ho uns 10 minuts.Pas 3
Neteja les carxofes, reservant el cor i part de la tija. Afegeix-les a la cassola. Remena-ho uns minuts i posa-hi una mica de brou vegetal i aigua, sense arribar a cobrir la preparació, només per facilitar l'estofat.Pas 4
Neteja els rovellons i passa'ls per la paella amb un raig d'oli durant 7 minuts. Incorpora'ls a la cassola, remena, i aboca-hi la llet de coco. Tapa-ho i cuina-ho fins que la carbassa estigui al dente. Rectifica-ho de sal i pebre i al final de la cocció afegeix-hi les fulles d'espinacs. Tapa-ho i deixa-ho reposar un parell de minuts.Pas 5
Serveix-ho amb quinoa o arròs cuit.