Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.Mínim: 35,00 €
Curri de bolets amb carbassa

Curri de bolets amb carbassa

De Bon Preu
Data de publicació: 07 de juny del 2024
Aprèn a fer un curri com un autèntic xef. Cuina aquest curri de bolets i carbassa, un plat nutritiu i ple de sabor, perfecte per a vegetarians.
Compra els ingredients

Temps i porcions

30 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 400 g de carbassa
  • 250 g de rovellons
  • 4 carxofes
  • 1 ceba vermella
  • 1 gra d'all
  • 1 tassa de quinoa cuita
  • 150 g de pastanagues
  • 1 tassa d'espinacs
  • 1 culleradeta de curri
  • 1 pessic de llavors de comí
  • 150 ml de llet de coco
  • Brou vegetal o aigua
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Pela i talla la ceba a daus petits. Ofega-la en una cassola amb un parell de cullerades d'oli i el gra d'all sencer pelat. Quan comenci a escalfar-se, afegeix-hi el curri i les llavors de comí. Remena-ho.
  2. Pas 2

    Incorpora la carbassa pelada i tallada a daus i les pastanagues baby pelades. Salpebra-ho i salta-ho uns 10 minuts.
  3. Pas 3

    Neteja les carxofes, reservant el cor i part de la tija. Afegeix-les a la cassola. Remena-ho uns minuts i posa-hi una mica de brou vegetal i aigua, sense arribar a cobrir la preparació, només per facilitar l'estofat.
  4. Pas 4

    Neteja els rovellons i passa'ls per la paella amb un raig d'oli durant 7 minuts. Incorpora'ls a la cassola, remena, i aboca-hi la llet de coco. Tapa-ho i cuina-ho fins que la carbassa estigui al dente. Rectifica-ho de sal i pebre i al final de la cocció afegeix-hi les fulles d'espinacs. Tapa-ho i deixa-ho reposar un parell de minuts.
  5. Pas 5

    Serveix-ho amb quinoa o arròs cuit.