Crumble d'arròs amb verdures
De Bon Preu
Data de publicació: 07 de juny del 2024
Crumble d'arròs, la barreja perfecta! Cruixent per fora, suau per dins. Acompanya amb les teves verdures preferides i sorprèn a tothom.Temps i porcions
2 h 10 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 180 g d'arròs integral
- 250 g de carbassa
- 1 porro
- 1 albergínia
- 0.25 grams de pebrot vermell
- 4 tomàquets madurs
- 1 got de brou de verdures
- 2 cullerades de salsa de soja
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
- Pebre
Preparació
Pas 1
Posa l'arròs en remull una hora com a mínim. Escorre'l i posa'l en una olla; cobreix-lo amb el doble d'aigua, afegeix-hi una culleradeta de sal i quan arribeu al punt d'ebullició, abaixa el foc i continua la cocció a foc baix i tapat fins que estigui tendre, aproximadament 35 minuts. Comprova que no es quedi sense aigua durant la cocció; en aquest cas afegeix més aigua calenta.Pas 2
Talla el porro a rodanxes. Talla el pebrot, els tomàquets, l'albergínia i la carbassa a daus. Posa un rajolí d'oli en una paella i ofega-hi el porro amb una mica de sal durant dos minuts. Afegeix la verdura tallada i el julivert picat. Remena-ho, tapa-ho i cou-ho a foc baix 15 minuts.Pas 3
Escalfa el forn a 180 ºC . Barreja les verdures amb l'arròs integral, el brou i la salsa de soja. Posa-ho en una plata per a forn i gratina-ho fins que es faci una crosta a la superfície. Retira-ho i serveix-ho.