- Receptes
- Totes les col·leccions
- Plats base verdures i hortalisses
Cruixents d'espinacs
Cruixents d'espinacs
De Bon Preu
Data de publicació: 05 de març del 2025
Dona-li un toc original als teus plats amb aquest cruixent d'espinacs. Una recepta versàtil i saludable que encantarà tothom.Temps i porcions
40 minTemps total
6Porcions
Ingredients
- 200 g d'espinacs frescos
- 1 patata
- 1 ceba tendra
- 6 làmines de massa fil·lo
- 1 cda de pinyons
- 1 cda de panses de raïm
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
- Pebre
Preparació
Pas 1
Pela i talla la ceba a trossos molt petits, salta-la en una paella amb un parell de cullerades d'oli. Tot just comenci a daurar-se incorpora-hi els espinacs i ofega'ls 8 min. Afegeix-hi els pinyons, les panses i la patata tallada a daus i salta-ho un parell de minuts més. Salpebra-ho i reserva-ho.Pas 2
Estén les làmines de massa fil·lo i talla-les en quatre tires iguals. Ajunta cada dues tires i farceix-les. Plega-les perquè quedin com un triangle.Pas 3
Enfornar-les al forn escalfat a 180 ºC, fins que es vegin daurades i cruixents.