Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Cruixents d'espinacs

Cruixents d'espinacs

De Bon Preu
Data de publicació: 05 de març del 2025
Dona-li un toc original als teus plats amb aquest cruixent d'espinacs. Una recepta versàtil i saludable que encantarà tothom.
Compra els ingredients

Temps i porcions

40 minTemps total
6Porcions

Ingredients

  • 200 g d'espinacs frescos
  • 1 patata
  • 1 ceba tendra
  • 6 làmines de massa fil·lo
  • 1 cda de pinyons
  • 1 cda de panses de raïm
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Pela i talla la ceba a trossos molt petits, salta-la en una paella amb un parell de cullerades d'oli. Tot just comenci a daurar-se incorpora-hi els espinacs i ofega'ls 8 min. Afegeix-hi els pinyons, les panses i la patata tallada a daus i salta-ho un parell de minuts més. Salpebra-ho i reserva-ho.
  2. Pas 2

    Estén les làmines de massa fil·lo i talla-les en quatre tires iguals. Ajunta cada dues tires i farceix-les. Plega-les perquè quedin com un triangle.
  3. Pas 3

    Enfornar-les al forn escalfat a 180 ºC, fins que es vegin daurades i cruixents.